7 Mayıs 2010 Cuma

paganlar evrime işaret etti ve ilk prokaryot doğdu

pagan inanç sisteminde 4 ana unsur olarak bilinen ve önemli yer tutan ateş, su, toprak, hava bir prokaryotun doğmasına neden olmuştur. heterotrof hipotezine göre ilk yaşam suyun içinde cansız maddelerden, ilkel atmosferde bulunan moleküllerden meydan gelmiştir yani doğa ana ilk doğum sancısını çekmiştir, alt tarafı aşağılık bir prokaryot için. 4 elementle alakası ne derseniz şöyle özetlersek:
doğa ana bir su havuzunda, dölü içinde, topraktan gelen mineraller, bileşikler ve havadan yani ilkel atmosferden gelen bileşikler suda toplanır, karışır, sperm ve yumurta birleşmesi, toprakla hava arasındaki iyon dengesi sonucu şimşek çakar, suda tepkimeyi başlatır yeryüzünde ateş oluşur; ateş oluşan tepkime için gerekli olan ısıyı sağlar ve nur topu gibi bir prokaryotumuz olur. prokaryotumuz büyür, kocaman bir prokaryot olur ve ateşin ışıması onun genetik yapısını değiştirir, ökaryot oluşabilir mi? oluşursa evrimin basamakları tırmanılır ve bakınız yakından tanıdığımız şu an şu satırları yazan insan doğar. yani doğa ana milyonlarca yıl süren doğum sancısını tamamlar, ne için paganların 5.elementi insan.
doğa ana'ya üzülüyorum, yavrusu vefasız çıktı ve onu katlediyor, ama o hala yavrusunu seviyor, besliyor, koruyor, gerçek bir anne gibi!

1 yorum:

  1. vay!

    bilimsel olunca daha bi güzel oluyomuş =)

    ben buna da cevaben aklımda oluşturduklarıyla ilgili bi blogpost yaparım haberin ola =)

    YanıtlaSil